Skip to main content
 

KOM I GANG MED CHATGPT
OG BLIV KLÆDT PÅ

AI OG CHATGPT PÅ ALLES LÆBER… MEN HVOR STARTER MAN?
HVAD KAN DET BRUGES TIL OG HVAD SKAL MAN VÆRE OPMÆRKSOM PÅ I BRUGEN AF AI?

På dette endagskursus hjælper vi dig godt igang. Efter kurset vil du være istand til at inddrage ChatGPT i alle forretningens arbejdsopgaver og komme i gang med at udnytte de mange muligheder teknologien byder på – før dine konkurrenter. Vi vil guide dig til at komme i gang med din første opgave, hvordan du taler til ChatGPT, også kaldet ”kommandoer”, fodre med den rigtige type indhold og hele tiden styrer den mod dit ønskede resultat. Vel og mærke på en brøkdel af den tid du normalt ville bruge på opgaven.

VI LÆRER DIG at styre og udnytte ChatGPT til din egen og forretningens fordel. Med dette kursus tager du selv kontrollen og lærer at anvende robotternes potentiale til løsning af konkrete arbejdsopgaver samt inspiration til at skrive de rigtige prompts og hvordan du bedst kommunikerer med ChatGPT til at lave forskellige SoMe opslag, annoncer, argumenter, differentiering, rekruttering, positionering, ledelse, billedeoptimering og meget mere. Du får altså en helt ny assistent, der kan hjælpe dig og forretningen med at blive mere effektive i hverdagen.

 

SE PDF FOR CHATGPT TRÆNING

DERFOR SKAL DU DELTAGE

  • Konkurrencefordel
    I en verden, hvor teknologi konstant udvikler sig, giver det dig og forretningen en klar fordel at være på forkant med den nyeste teknologi.
  • Effektivisering
    Du finder ud af, hvordan ChatGPT kan automatisere og effektivisere mange af jeres daglige opgaver og forretningssystemer.
  •  Tidsbesparelse
    Du vil opleve, hvordan ChatGPT kan minimere tidsforbruget på besvarelse af spørgsmål, indholdsgenerering og markedsanalyse i forretningens lokalområde.

NÆRMERE DETALJER

 Dato:
18. april 2024 (AFHOLDT)
04. juni 2024 (UDSOLGT)
06. juni 2024

Tidspunkt:
Kl. 08.00-16.00

Lokation:
 Karrebæksmindefjord  (Sydsjælland)

Pris:
Ved 1 deltager — kr. 2.950 +moms
Ved 2 deltagere — kr.4.950 +moms
inkl. forplejning

Deltagere:
CEO, ejerleder, marketing, kommunikation og/eller PA

Tilmelding:
Først til mølle

Max antal:
20 deltagere

Forplejning:
Fuld forplejning hele dagen