Nu er din inspiration også i køge!

HER FØLGER PROGRAMMET FOR 2020 NÆSTVED

06. FEB 2020

//LARS LØKKE RASMUSSEN

Han var Danmarks “CEO” i en årrække, og en af de mest respekterede politikere i nyere tid. Et uventet resultat af seneste valg, og en intern magtkamp i partiet efterfølgende satte en stopper for den politiske karriere – for nu i hvert fald! For hvad skal der ske herfra, og hvorfor? Vi får her muligheden for at komme tæt på den tidligere statsminister, Lars Løkke Rasmussen. Og får indblik i hans rolle som landets øverste leder, de poltiske kampe, strategien ved sidste folketingsvalg – og ikke mindst mennesket bag. Lad os i samme moment få Lars´ vurdering af erhvervsklimaet og rigets tilstand.

Lars-Løkke-Rasmussen
Mette Hyschmann

02. APR 2020

//METTE HYBSCHMANN

Hvorfor er HR vigtigt? De fleste organisationer består af mennesker, og de samme mennesker er roden til succeserne, men bestemt også udfordringerne. Så hvordan får vi det optimale ud af de mennesker vi tager ind i vores organisation? Mette Hybschmann er tidligere HR-direktør i MacDonalds med helt ekstraordinære resultater, og hun har altid haft en brændende passion for at skabe medarbejderengagement. Hun giver os derfor indblik i, hvordan vi kan tænke konkrete initiativer for at sikre et højt medarbejderengagement i vores virksomheder/organisationer – og sikre både fastholdelse og tiltrækkelse af fremtidens medarbejdere.

04. JUN 2020

// IMRAN RASHID

Imran Rashid er uddannet speciallæge i almen medicin, og sætter fokus på det digitaliserede samfund. For hvad er bagsiden af medaljen, når telefonen, sociale medier og øvrige digitaliseringsværktøjer overtager styringen? Vi får et konkret indblik fra en fagekspert, som sætter fokus på de risici som samfundet er nødt til at forholde sig til. Vi står overfor en generation af digitale afhængige individer/medarbejdere/børn, der ikke længere selv er herre over deres liv. Og hvordan undgår vi som samfund, at en hel generation ender med at blive ramt af de digitale følgesygdomme, der kan slå flere mennesker ihjel end rygning, alkohol og overvægt tilsammen?

Imran Rashid
Cover_03

02. JUL 2020

//SUPRISE

Som noget nyt i 2020 arrangerer vi ét eftermiddagsarrangement, hvor vi har en helt speciel foredragsholder på agendaen.

Kort fortalt • Et sær-arrangement for KENMAY kunder. • En helt ekstraordinær foredragsholder. • Lækker forplejning. • Kom endnu tættere på de øvrige KENMAY medlemmer.

27. AUG 2020

//JOHAN BÜLOW

Johan Bülow er manden bag den verdenskendte Lakrids by Bülow. En iværksætter med en komplet tosset idé, om at få verden til at elske lakrids. Det har været en ekstrem hård rejse fra en iværksætter idé til en større organisation, flere markeder og samarbejde med kapitalfonde.

Men hvad gemmers sig bag den forholdvis unge iværksætter? Hvorfor skulle verden til at elske lakrids? Og hvordan er det, at se livsværket komme i andre hænder?

Derudover får vi indblik i Johans tilgang til produkt udvikling, branding og bæredygtighed – som alle er elementer der sikrer Lakrids by Bülow´s position som markeds leder. Og sidst, om aldrig at glemme drømmen og passionen med livsværket! 

Johan Bulow
pelle guldborg

08. OKT 2020

//PELLE GULDBORG

“Nudging”……Øhh hvad? Eller evnen til at påvirke menneskelig adfærd.

Den grundlæggende komponent i enhver organisation – som ofte misforstås. Vi er ikke de her super rationelle mennesker, der træffer kølige beslutninger med fuldt overblik, som vi ellers godt kan lide at forestille os. I stedet er vi væsener, der let påvirkes både af psykologiske, sociale og fusiske faktorer, der ikke burde betyde noget i princippet, men gør det i praksis. Gennem eksempler fra evidensbasseret forskining viser adfærdsforsker, Pelle Guldborg, hvordan man ved at forstå hvordan disse faktorer rent faktisk påvirker vores adfærd – kan tage kontrollen over dem. Helt uden brug af pisk og gulerødder og løftede pegefingre!

03. DEC 2020

//PETER LUND MADSEN

“Modstand mod forandring”, “Vi plejer….” Det har vi prøvet før”. Eksempler på, hvordan hjernen styrer vores adfærd. Og faktisk er 80% af vores adfærd styret ubevidst. Sandheden er, at hjernen kun har udviklet sig meget begrænset over de sidste 10.000 år – faktisk kan den slet ikke følge med den øvrige udvikling vi oplever omkring os. Og det vil gavne os, at få et nærmere indblik i, hvordan den egentlig fungerer. For den har stor betydning for vores adfærd, og kan forklare en masse ting omkring os selv, og de mennesker vi skal lede i vores virksomheder/ afdelinger. Til dette får vi besøg af en af landets førende hjerneforskere, Peter Lund Madsen.

Peter Lund Madsen