Nu er din inspiration også i køge!

HER FØLGER PROGRAMMET FOR 2020 NÆSTVED

27. AUG 2020

//JOHAN BÜLOW

Johan Bülow er manden bag den verdenskendte Lakrids by Bülow. En iværksætter med en komplet tosset idé, om at få verden til at elske lakrids. Det har været en ekstrem hård rejse fra en iværksætter idé til en større organisation, flere markeder og samarbejde med kapitalfonde.

Men hvad gemmers sig bag den forholdvis unge iværksætter? Hvorfor skulle verden til at elske lakrids? Og hvordan er det, at se livsværket komme i andre hænder?

Derudover får vi indblik i Johans tilgang til produkt udvikling, branding og bæredygtighed – som alle er elementer der sikrer Lakrids by Bülow´s position som markeds leder. Og sidst, om aldrig at glemme drømmen og passionen med livsværket! 

Johan Bulow
pelle guldborg

08. OKT 2020

//PELLE GULDBORG

“Nudging”……Øhh hvad? Eller evnen til at påvirke menneskelig adfærd.

Den grundlæggende komponent i enhver organisation – som ofte misforstås. Vi er ikke de her super rationelle mennesker, der træffer kølige beslutninger med fuldt overblik, som vi ellers godt kan lide at forestille os. I stedet er vi væsener, der let påvirkes både af psykologiske, sociale og fusiske faktorer, der ikke burde betyde noget i princippet, men gør det i praksis. Gennem eksempler fra evidensbasseret forskining viser adfærdsforsker, Pelle Guldborg, hvordan man ved at forstå hvordan disse faktorer rent faktisk påvirker vores adfærd – kan tage kontrollen over dem. Helt uden brug af pisk og gulerødder og læftede pegefingre!

03. DEC 2020

//PETER LUND MADSEN

“Modstand mod forandring”, “Vi plejer….” Det har vi prøvet før.

Eksempler på hvordan hjernen styrer vores adfærd. Og faktisk er 80% af vores adfærd styret ubevist. Sandheden er, at hjernen kun har udviklet sig meget begrænset over de sidste 10.000 år – Faktisk kan den slet ikke følge med den ovrige udviklig vi oplever omkring os. Og det vil gavne os, at få et nærmere indblik i, hvordan den egentlig fungerer. For den har stor betydning for vores adfærd, og kan forklare en masse ting omkring os selv, og de mennesker vi skal lede i vores virksomheder/afdelinger.

Til dette får vi besøg af en af landets førende hjerne forskere, Peter Lund Madsen.

Peter Lund Madsen