Samarbejdspartnere

Vækstfonden

Vækstfonden og KENMAY i samarbejde

I samarbejde sætter vi fokus på udvikling og vækst i region sjælland. Vækstfonden er synlig som samarbejdspartner på ledernetværket DIN INSPIRATION, hvor de får mulighed for at informere om deres offerings til SMV segmentet.

Derudover laver vi skræddersyet arrangementer for udvalgte ejerledede virksomheder, hvor vi inspirere til en øgetværdiskabelse af virksomheden.

Læs mere om Vækstfonden HER

High Performance Institut

I et tæt samarbejde kommer High Performance Institut løbende med forslag til high performance speakers, som KENMAY bruger til netværksarrangementerne.

Derudover samarbejdes omkring målrettede "træninger", hvor indhold og formål bliver skræddersyet så det passer til vores målgruppe.

For nærmere info om High Performance Institut SE HER.

Mobako

Mobako er et mindre konsulenthus på sjælland ejet af Lene Bakgaard og Anders Mosstrup, som har et målrettet setup mod mindre og mellemstore virksomheder. De arbejder med alt fra ledelses- og medarbejder udvikling, strategi og rekruttering. 

I samarbejde med KENMAY arbejder vi primært sammen omkring LEDER TRÆNINGEN målrettet den nye leder.

Her er sammensat et to dages program for den nye leder, som skal til at tage et ledelsesansvar.

Læs mere om Mobako HER

Beecon

Beecon er et fremadstormende management konsulenthus, som har specialiseret sig i strategiarbejde i små og mellemstore virksomheder.

De har bygget en filosofi op omkring kunden, hvor de både hjælper med at definere strategien, men også hjælper med udførelsen. Altså, hvor de flotte powerpoints og Excel ark bliver til virkelighed, og hvor de er med i hele processen. 

Beecon og KENMAY samarbejder primært på indholdet i STRATEGI TRÆNINGEN. 

For nærmere info om Beecon SE HER.

Addere Revision

Addere Revision er et større revisionshus i Køge, som med 30 medarbejdere har et bredt udsnit af de nødvendige kompetencer for at kunne rådgive mindre og mellemstore virksomheder.

KENMAY og Addere Revision samarbejder primært om etablering og udvikling af Ledernetværket DIN INSPIRATION Køge, som afholdes i Den Hvide By med +40 medlemmer.

For nærmere info om Addere Revision, SE HER

Aage Maagensen

Revisionshuset Aage Maagensen er det førende revisionshus på Lolland Falster med ca 30 medarbejdere og tre afdelinger. 

De er godt forankret i dette geografiske område, og kender til erhvervslivet - og især de mange mindre og mellemstore virksomheder.

KENMAY og aagemaagensen samarbejder primært om etablering og udvikling af Ledernetværket DIN INSPIRATION Lolland Falster, som afholdes på Engestofte Gods med i dag +35 medlemmer.

For nærmere info om aagemaagensen, SE HER