HER FØLGER PROGRAMMET FOR 2017

KICK-ASS / FRA KÆLDER TIL MILLIARD

//JESPER BUCH

Hvordan skaber man en af danmarkshistoriens bedste iværksætterhistorier? Og hvad kendetegner typer, der evner at tage en tosset idé og gøre det til en kæmpe succes? Det får vi svar på når Jesper Buch, manden bag JUST EAT kæden, der blev solgt for et tre-cifret millionbeløb, holder foredraget ”KICK-ASS – fra kælder til milliard”.
Alle der kalder ham ”heldig” risikerer i bogstaveligste forstand en ”flyverskalle”. Han er fortaler for knaldhårdt arbejde og er bl.a. den hårde hund i ”Løvens Hule”, hvor ambitiøse iværksættere præsenterer deres idé og efterspørger kapital. Som han siger: ”De skal kunne deres tal”.
Faktisk er Jesper Buch en ydmyg jyde og nede på jorden. Og hans bedrift som iværksætter kan ingen tage fra ham. Få en historie fra det virkelige liv, og hvordan det har påvirket ham som menneske.
Og derudover helt konkrete værktøjer vi alle kan gøre brug af, uanset om vi er iværksættere eller direktør/ejerleder i en etableret virksomhed. Så glæd dig til et kantet og anderledes foredrag, hvor du virkelig bliver beriget

DISRUPTION I ØJENHØJDE

//JONATHAN LØW

PwC har spurgt danske virksomheder, om udviklingen skaber forandringer. 45 % forventer at dele af deres kerneforretning vil ændre sig grundlæggende eller helt forsvinde i løbet af de næste 3-5 år.
Disruption er blevet det nye “buzzword”. Det anvendes i flæng, og definitionerne er mange. Det vigtigste er dog, at vi forholder os til de omstændigheder i markedet, der vil påvirke hovedparten af alle virksomheder fremadrettet.
Den teknologiske udvikling sker eksponentielt. Nye generationer kommer buldrende ud på arbejdsmarkedet, og de tænker komplet utraditionelle forretningsmodeller. Og det er i dag nemmere at lave forretninger og at gå fra ingenting til milliarder på ingen tid.
Derfor skal vi have indblik i fakta. Vi skal have det på agendaen, og det skal præge kulturen i virksomheden – og ikke blot som en enkeltstående begivenhed. Få helt konkrete værktøjer til “hvordan” og indblik i en række virksomheder og brancher, som er blevet ramt

KEND DIG SELV OG DINE MEDARBEJDERE

//CLAUS ROAGER

”Tvivl aldrig på, at en lille gruppe eftertænksomme, engagerede borgere kan forandre verden. Når alt kommer til alt, er de de eneste, som nogensinde har gjort det”, citat af Margaret Mead. Din virksomhed består af mennesker. Ledelse handler om mennesker. Virksomheders udvikling sker gennem mennesker. Og mennesker er det vigtigste aktiv i din virksomhed – både i form af kunder og medarbejdere. Men vi er som mennesker en kompleks størrelse. Se bare hvor udfordrende det kan være at forstå sig selv, sin ledelsesstil og ens påvirkning på andre mennesker. Claus Roager er Danmarks mest anvendte Enneagram underviser med mere end 30.000 kursister. Enneagrammet er et værktøj, vi kan anvende til at forstå os selv og ikke mindst medarbejdere, kunder og andre mennesker vi omgås – på en sjov og konstruktiv måde. Han formår at gøre det både humoristisk, jordnært og tankevækkende. Det vil give dig en større indsigt og bevidsthed omkring de forskellige mennesketyper. Det vil berige dig i rollen som leder, og give dig værktøjer til udvikling af dig selv og dine medarbejdere.

DIN LEDELSE KALDER PÅ ANSVARLIGHED

//STINE BOSSE

Vi tager her en pragmatisk vinkel til ledelse. Mange teoretikere og guruer udtaler sig om et hav af forskellige ledelsestyper og vigtigheden heraf – ikke altid let at blive klog på. I stedet tager vi en lavpraktisk tilgang til ledelse via en af erhvervslivets mest respekterede og kvindelige topledere, Stine Bosse.
Hun beskriver ledelse yderst elegant: Lederskab handler om at ville andre mennesker noget. Det være sig kunder og/eller medarbejdere. Og lederskabet folder sig ud i evnen til at få andre mennesker til at følge én. Ikke gennem diktater, men gennem en vilje.
Det er ifølge Stine Bosse svært at tale om lederskab uden at tale om ansvarlighed. Få konkrete ledelsesværktøjer og et dybere indblik i det af den tidligere koncernchef i Tryg og formand for Det Kongelige Teater.

MANGLENDE DIGITALISERING FÅR KONSEKVENSER

//JØRGEN BARDENFLETH

Hvad er digitalisering for en størrelse? Dansk Industri konstaterer, at over 50 % af de danske små og mellemstore virksomheder ikke benytter sig af mulighederne, en øget digitalisering åbner op for. Det sætter os tilbage og gør os mindre konkurrencedygtige. Og det gælder alle brancher, alle størrelser osv. Derfor skal vi have digitalisering italesat!

Vi tager her en opfølgning på temaet omkring disruption og den teknologiske udvikling. For hvordan begynder vi at arbejde med digitalisering? Og hvad betyder det egentlig? Og hvordan får vi gjort det direkte brugbart i små og mellemstore virksomheder?
Det får vi svar på når Jørgen Bardenfleth, tidligere landechef i Microsoft, tager os igennem sin vurdering af behovet for digitalisering, og hvordan vi kommer i gang. Jørgen Bardenfleth arbejder i dag med bestyrelsesarbejde i små iværksættervirksomheder og kender til helt konkrete værktøjer og anbefalinger.

SÅDAN ARBEJDER DEN NYE GENERATION

//CASPER BLOM