HER FØLGER PROGRAMMET FOR 2018

FREMTIDEN KOMMER EFTER DIG..

//ANNE SKARE

Det bør være obligatorisk at vi hvert år får indblik i fremtiden. For hvad er tendenserne?

Tilbage i 2015 havde vi fornøjelsen at høre en medarbejder fra FUTURE NAVIGATOR tale om fremtidens tendenser. Meget er sket siden, og nu får vi muligheden for at få medejeren og frontfiguren i FUTURE NAVIGAYOR, Anne Skare, til Næstved.

Med Annes evne til at eje scenen og formidle svært indhold, får hun det hele til at gå op i en højere enhed, når hun giver os et opdateret indblik i fremtiden. Hvad er det for tendenser, der ligger lige om hjørnet, hvordan skal vi forholde os til dem, og hvordan kan vi helt lavpraktisk begynde at arbejde med dem?

EN AF DANMARKS DYGTIGST IVÆRKSÆTTERE!

//MARTIN THORBORG

Han er en af Danmarks dygtigste iværksættere – det har Martin Thorborg vis gang på gang. Senest har han solgt Dinero, som er et online økonomiprogram.

Martin Thorborg er et glimrende eksempel på, at mestre evnen til at få ting til at ske., samt tage det komplekse og gøre det konkret og jordnært. Der er ikke højtsvævende teorier bag, men derimod egenskaben til at eksekvere gennem et team af mennesker. Når han idag investere i nye iværksættere, så er det ofte ud fra tanken om: “Hvor meget modstand er de i stand til at tage imod og stadig rejse sig”.

Det er og meget mere får vi indblik i. For hvad driver ham og hvad er bagsiden af medaljen, og hvor er det, vi kan lade os inspirere af en så stærk iværksætters tilgang til at tænke innovation og iværksætteri?

SOCIALE MEDIER SKAL IND I LEDELSEN

//ASTRID HAUG

Sociale medier som Facebook, Snapchat, Instagram, Twitter og YouTube er tidens digitale buzzwords. Men hvordan kan virksomheden bedst anvende internettes mange muligheder?

Danskerne netværker som aldrig før, mens mange virksomheder endnu ikke udnytter nettets potientiale for bedre kunderelationer og medarbejder pleje optimalt.

Med helt konkrete eksempler får vi indblik i hvordan virksomheder som vores, kan professionalisere den digitale kommunikation og få meget mere ud af de sociale medier.

Sociale medier skal prioriteres, hvorfor vi får en mere overordnet indsigt i mulighederne på et ledelsesniveau. Astrid Haug er en af de bedste og mest anerkendte indenfor sit felt.

LEDELSE UD FRA "DE 7 GODE VANER"

//NINA KENNY

Hvad er det er kendetegner de mest effektive mennesker og ledere i denne verden?
Hvad er det, de gør, og hvordan ser de verden? Hvorfor er det, at ledelse starter med os selv? Det satte Stephen Covey sig for at undersøge og resultatet blev bogen “De 7 Gode Vaner”

Bogen er i dag trykt i 30 millioner eksemplarer – deraf 250.000 i Danmark. Vi får besøg af Nina Kenny, CEO hos Franklin Covey. Hun er en af Danmarks bedste foredragsholdere i ” De 7 gode vaner”.

Du får et anderledes indblik i, hvordan du og din virksomhed kan blive mere effektive i en travl hverdag. Du får også en værktøjskasse, som ikke blot er en hjælp i din rolle som leder, men ligeså i alle de andre roller i livet vi påtager os.

LEDELSE I EN DIGITAL VERDEN

//JACOB BØTTE

FREMTIDENS LEDER KENDETEGNES SOM EN ” UNBOSS” Hvilke krav stilles til fremtidens ledere og lederskab, når mere og mere bliver digitalt? Og hvad med de nye generationer, der på ingen måde kan se sig selv i den klassiske måde, vi tænker organisation på?

En provokerende men samtidig inspirerende tilgang til fremtidens chef og lederrolle. Fremtidens leder kendetegnes som en “unboss”, er sætter formål over profit, som inspirerer og involverer mere, end der styres. Jacob Bøtter er forfatter til bestsellerne “NQ”, “UNBOSS” og “UDEFRA”. Har rådgivet to danske statsministre og mere end 100 virksomheder i udnyttelse af sociale medier. Jacob Bøtter er ekstern lektor ved IT-universitetet, Københavns Universitet og gæste forlæser på flere multimedieuddannelser. Desuden er Jacob født og opvokset i Næstved.

GØR DET ENKLERE!

//TUE MANTONI