KENMAY og VÆKSTFONDEN indgår samarbejde…

Den statslige investeringsfond Vækstfonden indgår samarbejde med det sjællandske erhvervs- og ledernetværket KENMAY, som i dag tæller mere end 150 medlemmer fordelt i regionen.
Netværket har til formål at sætte fokus på ledelse og udvikling målrettet ejerledere og ledere fra både små og mellemstore virksomheder og offentlige institutioner – og ikke mindst iværksættere!

KENMAY blev stiftet af Kennet Mayland, som i forhold til samarbejdet udtaler:
“Samarbejdet med Vækstfonden er en mulighed for at tage et yderligere skridt. Jeg har siden start i 2014 haft en ambition om, at etablere et ledernetværk, hvor der er tænkt et klart formål – og hvor medlemmerne er ledere med gnist i øjnene, nysgerrighed og interesse inden for udvikling – både i forhold til leder rollen og forretningen. Det kan vi nu intensivere yderligere i samarbejdet med Vækstfonden.”
Udlånsdirektør Jens Mølby fra Vækstfonden udtaler i forbindelse med samarbejdsaftalen:
“Vækstfonden skal bidrage til at fremme vækst og innovation, og KENMAY netværket har vist sig som en oplagt samarbejdspartner, når vi ønsker at udbrede vores budskaber blandt regionens erhvervsledere og ejerledere. Der er gode muligheder for at lave ting sammen, der kan bidrage målrettet til regionens virksomheder, som, i finansieringsmæssige sammenhænge, både skal forholde sig til områder som digitalisering, bestyrelse og generel forretningsudvikling. Og nogen af dem går med tanker om yderligere vækst, og dem vil vi meget gerne i dialog med.
Erhvervskundechef Peter Vincensen udtaler i forlængelse heraf:
“Vækstfonden har for nyligt etableret et kontor i Sorø med det formål at forstærke samarbejdet omkring finansielle løsninger til regionens virksomheder. Vi tror på, at der findes dygtige og ambitiøse virksomheder, som kan skabe vækst med de rette finansielle ressourcer. Vi ønsker at komme tættere på virksomheder og finansielle rådgivere, således at alle muligheder bliver inddraget, når der skal findes finansielle løsninger”
For nærmere information, kontakt:
Kennet Mayland fra KENMAY – km@kenmay.dk – tlf. 31 31 34 49
Peter Vincensen fra Vækstfonden – pvi@vf.dk – tlf. 81 77 17 61