Samarbejdspartnere

KENMAY og VÆKSTFONDEN indgår samarbejde

Vækstfonden og ledernetværket KENMAY indgår samarbejde – den statsfinansierede investeringsfond Vækstfonden indgår et samarbejde med erhvervs- og ledernetværket KENMAY , som i dag tæller 200 medlemmer fordelt i regionen.

KENMAY blev stiftet af Kennet Mayland, som i forhold til samarbejdet udtaler:

 ”Samarbejdet med Vækstfonden er en mulighed for at tage et yderligere skridt. Jeg har siden start i 2014 haft en ambition om, at etablere et ledernetværk, hvor der er tænkt et klart formål – og hvor medlemmerne er ledere med gnist i øjnene, nysgerrighed og interesse indenfor udvikling – både i forhold til lederrollen og forretningen. Det kan vi nu intensivere yderligere i samarbejdet med Vækstfonden.”

 Omvendt udtaler erhvervskundechefen fra Vækstfonden, Peter Vincensen:

 ”Vi vil gerne gøre mere opmærksom på os selv i regionen, og KENMAY netværket har vist sig som en oplagt samarbejdspartner, når vi ønsker at udbrede vores budskaber blandt regionens erhvervsledere og ejerledere. Der er gode muligheder for at lave ting sammen, der  kan bidrage målrettet til regionens virksomheder, som i dag både skal forhold sig til områder som digitalisering, bestyrelse og generel forretningsudvikling. Og nogen af dem går med tanker omkring yderligere vækst, og dem vil vi meget gerne i dialog med”

For nærmere info – kontakt Kennet Mayland fra KENMAY på  tlf. 31 31 34 49 eller Peter Vincensen fra Vækstfonden på tlf. 81 77 17 61