KENMAY 2021

Køge program

Styrk dine kompetencer

LOUISA LORAN

20. maj 2021

Covid-19 har haft alvorlige konsekvenser for mange, men omvendt
har en afledt effekt været en øget digital modenhed. Både hos den
menige borger, dit team eller organisation, dine konkurrenter og helt
sikkert hos dine kunder. Det åbner op for nye muligheder og forudsætninger
for at drive og udvikle virksomheder. Vi får besøg af Louisa
Loran, som i dag er ansvarlige for opbygning af Google forskellige
steder i verden. Hun brænder for mulighederne med digitalisering
med udgangspunkt i kunder, kundeoplevelsen samt optimering heraf.
Der er derfor behov for et øget fokus på dette område.

Tidsrum

07:00 - 10:00

Beliggenhed

Theilgaards Torv 6,
4600 Køge

LARS LØKKE

01. juli 2021

Tidligere statsminister og formand for Venstre. Han var Danmarks CEO i en årrække, og ansvarlig for den største og mest komplekse organisation vi har i DK. Og samtidig en af de mest respekterede politikere i nyere tid. En intern magtkamp i partiet satte efterfølgende en stopper for den politiske karriere. Men hvad nu? Vi får her muligheden for at komme helt tæt på den tidligere statsminister, hans tilgang til ledelse, og trækker parallellerne til ledelse i det private. Og så kommer vi tættere på mennesket bag. Til sidst en vurdering af verdens og danmarks forfatning lige nu - hvad har Coronaen gjort ved sammenspillet i samfundet, politikere og erhvervslivet imellem?

Tidsrum

16:00 - ?

Beliggenhed

Theilgaards Torv 6,
4600 Køge

ANNE SOPHIA HERMANSEN

02. september 2021

Anne Sophia Hermansen er en af landets mest markante meningsdannere, og hun kommer med et indlæg hun kalder: “Forstå samtiden”. Det slår gnister mellem generationerne. De unge bliver forarget, når de ældre siger “neger”, og de ældre forstår ikke, at unge tager sådan på vej af et klap i måsen. De kan jo bare sige fra. Samtiden er præget af konflikter om sexisme og identitetspolitik på arbejdspladsen, og selv en lille flødeis med syltetøj og chokoladeovertræk kan udløse stærke følelser. Hvad er det, der foregår? Og hvordan bygger vi bro mellem generationerne, så vi alle kan være på samme arbejdsplads? Det gør vi ved at forstå vores samtid og lære at navigere mellem krænkelse og dannelse.

Tidsrum

07:00 - 10:00

Beliggenhed

Theilgaards Torv 6,
4600 Køge

TUE MANTONI

30. september 2021

Tue Mantoni blev den yngste topchef nogensinde i et C20 selskab i Danmark - nemlig Bang & Olufsen. Og ambitionerne var store - men det blev sværere end som så. Vi får et indblik i hans ledelsesstil som topchef, og svaret på hvorfor det netop var stillingen hos Bang & Olufsen, der resulterede i det største arbejdspres i karrieren. Tue Mantoni vil i sit foredrag tale om, hvad der skal til for at få virksomheder til at opstå, trives og vokse i Danmark, samt hvordan vi holder vores særlige samfundskontrakt i live, så vi efterlader et bedre samfund til de kommende generationer.

Tidsrum

07:00 - 10:00

Beliggenhed

Theilgaards Torv 6,
4600 Køge

JØRGEN NIELSEN

28. oktober 2021

Jørgen er øverste chef i ZOO. Glem alt om flotte og teoretiske konsulentmodeller. Jørgen er hands-on, kantet og med en praktisk tilgang til det at drive vækst, udvikling og forandringer. Jørgen Nielsen har i 20 år haft store stillinger i store danske virksomheder. I dag er Jørgen administrerende direktør i ZOO, og har igennem 3 år stået i spidsen for en omfattende transformation af gæsteoplevelsen i den 160 år gamle have. Resultatet har bl.a. været en mangedobling af indtjeningen. Hvorfor? Hvordan? Og hvad krævede den transformation i den traditionsrige "have" med et stærkt værdisæt? Og så kan Jørgen også fortælle, hvorfor han kalder denne tid for "Nytid"?

Tidsrum

07:00 - 10:00

Beliggenhed

Theilgaards Torv 6,
4600 Køge

KASPER HJULMAND

09. december 2021

Om fodboldspillere er han kendt for at sige: “Guldet skabes i hverdagen” - som også er titlen på Kaspers foredrag. Kasper Hjulmand har en klar fodboldfilosofi: ”Varige resultater handler ikke bare om en eller to sæsoner, men om 10-20 år. Kasper mener man bedst udvikler potentialet ved at fokusere på den individuelles præstation - og ikke kun på resultatet”. Kan vi trække samme parallel til udvikling og talentdyrkelse i erhvervslivet? Hvad gemmer sig bag den rolige og relativt unge landstræner? Hvem er han, hvad står han for? Og hvordan bedriver han ledelse overfor en gruppe højtbetalte egoer, som skal fungere som individer, men i allerhøjeste grad som et team?

Tidsrum

07:00 - 10:00

Beliggenhed

Theilgaards Torv 6,
4600 Køge

TEAMBUILDING, KICK-OFF, LEDERMØDER OSV.

Vi kan hjælpe med alt fra lokaler, forplejning, overnatning og fagligt indhold til ethvert arrangement. Overvej eksempelvis en ekstern speaker til jeres medarbejderarrangement, eller bestyrelsesmøde. Kontakt Signe Mayland på tlf. 29 91 34 31 eller skriv til: velkommen@kbfjord.dk

Se mere på: kbfjord.dk/moeder-konferencer

Vil du høre nærmere?