KENMAY 2021

Næstved program

Styrk dine kompetencer

JESPER THEIL THOMSEN

10. juni 2021

CEO & Stifter – iværksætteri i særklasse. Virksomheden Soundboks blev stiftet i 2014 af de to unge gymnasie-drenge, Jesper, Hjalte og Christoffer som fik en idé – nemlig, at bygge en stor og kraftfuld højttaler! Formålet var at skabe nogle gode fester og et socialt samlingspunkt for unge mennesker – “Vi kan ikke redde verden, men vi kan gøre den lidt sjovere”. I 2017 lød omsætningen på 40 millioner, og i 2020 forventes en omsætning på 200 millioner. Der er noget fascinerende og inspirerende ved deres tilgang – for de sælger kun én ting! Og så sælger de en historie og et “fællesskab” omkring produktet.

 

Tidsrum

07:00 - 10:00

Beliggenhed

Enø Kystvej 55
4736 Karrebæksminde

MOGENSEN OG KRISTIANSEN

10. juni 2021

De to mest fremtrædende politiske kommentatorer, som har været helt tæt på det politiske magtcentrum i dansk politik. Titler som spindoktorer og ledende positioner i Stats- og Finansministeriet over de seneste to årtier. Vi får her muligheden for at komme helt tæt på. For hvad er det for en verden som udspiller sig politisk? Især i disse dage, hvor politiske beslutninger træffes med store konsekvenser for samfundet, og dansk erhvervsliv. Og er tidspunktet kommet, hvor vi skal forholde os til, hvilke kompetencer vores folkevalgte politikere skal være i besiddelse af?

Tidsrum

16:00 - ?

Beliggenhed

Enø Kystvej 55
4736 Karrebæksminde

HELLE THORNING

26. august 2021

Tidligere statsminister. Helle Thorning var en markant anderledes lederprofil, da hun stod i spidsen for Danmark. Hun slog Anders Fogh af pinden, som landets første kvindelige statsminister. Men hvad gemmer sig bag denne tidligere top politiker? Hvordan så hun tiden som landets CEO? Hvorfor er tiden med politik nu et overstået kapitel? Og hvad bringer tiden herfra? Helle Thorning har i en lang periode været meget fremtrædende, når det handler om, hvad der sker i udlandet og er i dag bosat i London. Lad os få et indblik i Brexit, præsidentvalget i USA og et Europa, som lige nu er i knæ.

Tidsrum

07:00 - 10:00

Beliggenhed

Enø Kystvej 55
4736 Karrebæksminde

JØRGEN NIELSEN

14. oktober 2021

Jørgen er øverste chef i ZOO. Glem alt om flotte og teoretiske konsulentmodeller. Jørgen er hands-on, kantet og med en praktisk tilgang til det at drive vækst, udvikling og forandringer. Jørgen Nielsen har i 20 år haft store stillinger i store danske virksomheder. I dag er Jørgen administrerende direktør i ZOO, og har igennem 3 år stået i spidsen for en omfattende transformation af gæsteoplevelsen i den 160 år gamle have. Resultatet har bl.a. været en mangedobling af indtjeningen. Hvorfor? Hvordan? Og hvad krævede den transformation i den traditionsrige "have" med et stærkt værdisæt? Og så kan Jørgen også fortælle, hvorfor han kalder denne tid for "Nytid"?

Tidsrum

07:00 - 10:00

Beliggenhed

Enø Kystvej 55
4736 Karrebæksminde

CLAUS MEYER

11. november 2021

Serieiværksætter og lokal ildsjæl. Han har i 30 år via sit entreprenørskab, arbejdet for at bekæmpe elendigheden og fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur. En serieiværksætter, en ildsjæl, en energi som gør Claus til en inspirerende profil, som mange kan takke for, at vi i norden har et image for, at lave verdens bedste mad. Men et ekstremt ambitiøst projekt i New York blev for voldsomt, og ramte for alvor den rutinerede iværksætter: “Jeg har været så trist, at jeg i en periode mistede troen på, at jeg var dygtig”. Hvad er historien med Claus? hvad driver ham? hvad skete der i New York? – og hvordan blev batterierne igen fyldt op?

 

Tidsrum

07:00 - 10:00

Beliggenhed

Enø Kystvej 55
4736 Karrebæksminde

KAREN FRØSIG

02. december 2021

Topchef i Sydbank, landets 3.største bank! En sektor som i allerhøjeste grad er udfordret i disse tider. Negative renter, nye finansieringsmetoder og nye digitale platforme, er faktorer som udfordrer kerneforretningen. Derudover kæmper branchen med et broget image. Så hvordan forholder en af Danmarks største banker sig til denne situation? Hvad skal man leve af fremadrettet? Og hvordan anskuer en topleder den nuværende verdens situation? Vi kommer tættere på en af erhvervslivets kvindelige topledere, som der stadig er for få af. Executive Sponsor – Sydbank

Tidsrum

07:00 - 10:00

Beliggenhed

Enø Kystvej 55
4736 Karrebæksminde

TEAMBUILDING, KICK-OFF, LEDERMØDER OSV.

Vi kan hjælpe med alt fra lokaler, forplejning, overnatning og fagligt indhold til ethvert arrangement. Overvej eksempelvis en ekstern speaker til jeres medarbejderarrangement, eller bestyrelsesmøde. Kontakt Signe Mayland på tlf. 29 91 34 31 eller skriv til: velkommen@kbfjord.dk

Se mere på: kbfjord.dk/moeder-konferencer

Vil du høre nærmere?