Women program 2021

NANA BULE

21. april 2021

Nana Bule, Adm. Direktør i Microsoft Danmark. Nana Bule kom til Microsoft i 2002, hvor hun besad forskellige ledende stillinger, inden hun i 2019 kom i spidsen for IT- gigantens danske afdeling. Som direktør har hun sat fokus på, hvordan digitalisering kan bidrage til at sikre vækst, eksport og grøn omstilling. Nana har været en del af direktionen siden 2013, sidder i bestyrelsen hos EnergiNet og Arla og er medlem af DI Hovedbestyrelse og Erhvervspolitisk udvalg. Hun deltager desuden i den offentlige debat og er engageret i iværksættermiljøet.

Tidsrum

07:00 - 10:00

Beliggenhed

Enø Kystvej 55
4736 Karrebæksminde

LISELOTTE LYNGSØ

05. maj 2021

Aldrig har der været så kort afstand fra at forestille sig noget og så til at kunne gøre det. COVID19 har på mange måder sat turbo på automatisering, dataindsamling og online kommunikation. I New Zealand måler de nu, måske takket være en kvindelig statsminister, hele landets succes baseret på trivsel. Få inspiration til, hvordan du selv spotter de afgørende trends og overvej hvilke kompetencer, der bliver vigtige at træne. LiseLotte er fremtidsforsker og stifter af Future Navigator, hun har en fantastisk evne til at male billeder af, hvordan udviklingen vil påvirke os. Hun er en efterspurgt foredragsholder verden rundt. Hør, hvordan Liselotte ser et skifte fra ’Work life balance til Life work balance.

Tidsrum

07:00 - 10:00

Beliggenhed

Enø Kystvej 55
4736 Karrebæksminde

KIRSTEN STENDEVAD

08. september 2021

Diversitet og ligestilling i ledelse – Kirsten Stendevad, forfatter til 7 trendsættende bøger om det 21. Århundredes lederskab. Hvordan hjælper vi vores virksomheder med at blive fremtidssikret. Kirsten har uddannet utallige kvinder (og nu også mænd) i den nye tids lederskab igennem de sidste 17 år, og har set igen og igen at de kvinder, der tager deres feminine kraft alvorligt, og bruger den, bliver i stand til at opnå mere med mindre, udøve high performance uden stress, gøre krise til kvantespring og øge deres indflydelse med nydelse. Hør hvordan vi kan gøre det tilsyneladende umulige muligt.

Tidsrum

07:00 - 10:00

Beliggenhed

Enø Kystvej 55
4736 Karrebæksminde

PIA TOREK & SIGNE ENEMARK KILDESGAARD

06. oktober 2021

Pia Torreck: Pia kommer med sit bud på de 5 vigtigste veje til topledelse. Hun er optaget af og har stort fokus på det feminine lederskab og har bud på, hvordan kvinder bidrager til værdiskabelse i virksomheder. Pia ved, hvad hun taler om, hun har igennem 20 år arbejdet med ledelsesudvikling og udvikling af ledergrupper. Signe Enemark Kildesgaard: De fleste ledere har en forkærlighed for en særlig ledelsesstil, hvilket betyder, at lederens adfærd kan blive ubalanceret og ensidig. Vi lever i en verden præget af en høj grad af kompleksitet med mange modsatrettede krav og derfor er det vigtigt at ledere kan skifte spor, tilpasse sig og anvende modsatrettede ledelsesstile samtidigt for at lykkes. Men hvad siger forskningen om god alsidig og agil ledelse og er god ledelse egentlig et spørgsmål om køn?

Tidsrum

07:00 - 11:00

Beliggenhed

Enø Kystvej 55
4736 Karrebæksminde

Vil du høre nærmere?