OM KENMAY

Kennet Mayland er stifteren af KENMAY, og har igennem 15 år arbejdet med etablering og udvikling af ledernetværk. Virksomheden blev stiftet 1.oktober 2014 og beskæftiger i dag Mette Nonbo. Ambitionen for KENMAY og de involverede er, at bidrage med ledernetværk, hvor der er tænkt en tand dybere end blot det at mødes, hygge sig, uddele visitkort og om en eller anden tilfældig agenda.

Jeg tror det handler om noget andet, og noget mere. Et formål, som er funderet på den situation, som rigtig mange ejerledere og mellemledere i små og mellemstore virksomheder/offentlige institutioner befinder sig i. Udfordringer som fastholdelse- og tiltrække nye medarbejdere, en konstant velfungerende salgs & marketingsfunktion, etablering og/eller udvikling af bestyrelse, risikostyring, digitalisering – og især balancen i en verden, som bare buldrer afsted.

Jeg tror ikke jeg med KENMAY kan redde hele verden.

Men KENMAY skal være i stand til at bidrage til ovenstående. Etablere og udvikle netværk for ledere, som er nysgerrige, har gnist i øjnene og som søger udvikling. Og her være i stand til at skabe en ramme, hvor vi kan blive klogere på hinanden, få ny viden og inspiration med hjem – og holde os ajour med, hvad der sker omkring os. Alt sammen i en professionel ramme, hvor der er styr på tingene og hvor der lægges vægt på selv de mindste detaljer.

Er du en smule nysgerrig? Så kontakt os og vi kan tage en uforpligtende snak om muligheder – og hvorfor mere end 150 allerede har valgt at være en del af KENMAY.

KENNET MAYLAND

//STIFTER & FACILITATOR

Kennet er ekspert indenfor at facilitere og skabe rammerne for dynamisk professionelt ledelsesnetværk.

I 10 år har han etableret, drevet og udviklet netværksgrupper for ledere bl.a i Microsoft og Næstved Erhverv. I 2014 vurderede Kennet at der var brug for  ledernetværk på Sjælland uden for København. Kennet brænder for arbejdet med ledergrupper , og beriger med stor entusiasme og nye input til, hvordan man som leder og virksomhed fastholder et livsvigtigt fokus på driften – men samtidig tænker udvikling af forretningen. Det gælder især indenfor salg og digitalisering.

Kennet har flere bestyrelsesposter i mellemstore virksomheder, og er medejer af sportsbutikken Onlysports.

METTE OXENBØLL NONBO

//MARKETINGANSVARLIG & EVENT KOORDINATOR

Mette har været ansat i KENMAY siden efteråret 2017.
Hun har tidligere arbejdet som marktingassistent og salgskoordinator i store og små virksomheder, og har efterfølgende fyldt rygsækken op med digitale værktøjer.

Mette har en evne til at forstå sig på markedsføring på de sociale medier og samtidig strukturer, og sætte handling bag de digitale strategier.

Hendes primære opgave i KENMAY er derfor også markedsføring, samtidig med hun står for det praktiske, når der skal afholdes diverse arrangementer.